Ketensamenwerking

Ketensamenwerking

Op woensdag 1 november 2023 staat de samenwerking in de keten (industrie, bouw, biogrondstoffen/boeren) centraal. We duiken dieper in elkaars belangen en bespreken hoe we deze kunnen verenigen in een biobased bouwketen. Hoe ziet het gemeenschappelijk belang van land tot pand er uit? Hoe komen we tot een systeem waarin we met lokale grondstoffen de lokale bouwopgave aan kunnen?

Kansen voor boeren

Sinds de start van Samen Biobased Bouwen is er al veel geleerd over hoe we de keten succesvol samen kunnen laten werken. We garanderen dat er genoeg vraag is, maar moeten dan ook garanderen dat er genoeg aanbod is – ingekocht tegen een eerlijke prijs. We kunnen boeren economisch perspectief bieden: er liggen volop kansen.

Laten we dezelfde taal leren spreken. Geen overkoepelende organisaties die voor de boeren beslissen, maar de boeren aan zet! Waar lopen jullie tegenaan? Welke beperkingen zien jullie? Maar bovenal: Hoe kunnen we elkaar vinden en versterken? Hoe maken we samen een keten waar iedereen wint?

Programma

  • Plenaire start
  • Meet & greet: nadere kennismaking van boeren, prefab industrie en bouwers in een-op-een-gesprekken.
  • Break out sessies waarbij we dieper ingaan op de teelt- en oogstervaringen. Hoe werkt ‘van land tot pand’ in de praktijk? Welke lessen hebben we dit jaar geleerd? Wat is de business case voor 2024?
  • Plenaire afsluiting

Locatie

CIVON innovatiecentrum, op het DRU-industriepark in Ulft.
Inloop is van 12.30-13.00 uur en het evenement duurt maximaal tot 17.00 uur. 

Meld je aan voor dit evenement

Event 1 nov
Toestemming
Bekijk het privacy statement voor meer informatie.

< Terug naar alle evenementen