Enerlodge

“Enerlodge” is een volledig verplaatsbaar huis met ecologische materialen en energetische vormen. Als uitgangspunt is het Slakkenhuis gebruikt.

Dit huis is damp open geïsoleerd, is straling vrij/arm door een gelijkstroom circuit. Heeft zijn zonnepanelen niet op het dak maar er net buiten zodat het dak in connectie blijft met de natuur. Is volledig verplaatsbaar en kan op 1 vrachtwagen met je mee naar de volgende plek. Gebouwd op glasschuim fundament (uiteraard ook weer verplaatsbaar ) voor een goede aarding en laat tevens geen fotoprint achter.

Elk detail in deze woning is getoetst op zijn optimale relatie met de natuur, dit huis is een natuurlijk oplaadpunt en je tweede huid geworden. Het is absoluut geen “Fred Flintstone” huis maar juist een smart huis waar je alle hedendaagse snufjes kunt tegenkomen mits ze niet verstorend zijn voor het welzijn van het leven. Het kan groot en klein zijn door verplaatsbare binnenwanden. Het hele levende huis dat we “Enerlodge” hebben genoemd ( energetisch ecologisch wonen ) kun je meenemen naar je volgende dorp of stad zodat je net als de slak je eigen huis altijd bij je hebt. Duurzaam wordt het vanzelf vanuit deze brongedachte.

< Terug naar alle projecten